En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride kuşatılmış kalabilir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine malumat gidermek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından Yangın Çıkış Kapısı biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile mukteza yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir vesair uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şineşeli contalardır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page